150765
Book
In basket
Jak zachować równowagę między zdrowiem i smakiem a troską o środowisko? W czasach, gdy o zdrowiu, klimacie i negatywnych skutkach chowu zwierząt myślimy więcej niż kiedykolwiek, jest wiele powodów, dla których warto żyć bardziej zielono. Oferta wyrobów wege i zamienników produktów pochodzenia zwierzęcego stale rośnie i łatwo stracić orientację, co naprawdę jest najlepsze tak dla naszego organizmu, jak i klimatu. Happy food green podsuwa nam odpowiedź na pytanie, jak w większym stopniu oprzeć swoją dietę na roślinach. Po Happy food i Happy food 2.0 czołowy szwedzki szef kuchni Niklas Ekstedt i dziennikarz naukowy Henrik Ennart kontynuują serię książek o jedzeniu, które daje szczęście. Happy food green zawiera szczegółową analizę rewolucyjnych wyników badań na temat diety roślinnej oraz pięćdziesiąt apetycznych przepisów zapewniających zróżnicowane i zrównoważone posiłki. Książka przyda się nie tylko początkującym wegetarianom i weganom. Będzie też idealnym poradnikiem dla tych, którzy chcieliby w większym stopniu korzystać z produktów roślinnych. To obowiązkowa lektura dla zainteresowanych bardziej ekologicznym i pełniejszym smaku życiem. /Powyższy opis pochodzi od wydawcy/.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
There are copies available to loan: sygn. 641 (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach: 248-252. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again