149136
Książka
W koszyku
1.Biotechnologia i inżynieria genetyczna 2.Wybrane zagadnienia z biologii molekularnej i jej zn aczenie w biotechnologii żywności 3.Surowce i materiały w biotechnologii. 4.Podstawowe operacje i procesy w biotechnologii 5.Biotechnologia pozyskiwania żywności 6.Biotechnologia składników żywności 7.Technologie fermentacyjne 8.Enzymatyczna modyfikacja składników żywności 9.Biotechnologiczne przetwarzanie produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego
Status dostępności:
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 57 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia strony 477-479. Indeks
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej