Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia Główna
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Jaja - technologia
(1)
Mięso - przetwórstwo
(1)
Mięso drobiowe - przetwórstwo
(1)
Mleko - przetwórstwo
(1)
Ryby - przetwórstwo
(1)
Skóra - przetwórstwo
(1)
Tłuszcze zwierzęce - przetwórstwo
(1)
Wełna - przetwórstwo
(1)
Żywność - przetwórstwo
(1)
Żywność - technologia
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej