Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(2)
Forma i typ
Książki
(2)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Czytelnia Główna
(1)
Autor
Chodkowska-Gyurics Agnieszka
(1)
Perry Susan Mahnke
(1)
Reavis Charles G
(1)
Rok wydania
2000 - 2009
(2)
Kraj wydania
Polska
(2)
Język
polski
(2)
Temat
Żywność - przetwórstwo
(2)
Jaja - technologia
(1)
Kiełbasa
(1)
Mięso
(1)
Mięso - przetwórstwo
(1)
Mięso drobiowe - przetwórstwo
(1)
Mleko - przetwórstwo
(1)
Ryby - przetwórstwo
(1)
Skóra - przetwórstwo
(1)
Tłuszcze zwierzęce - przetwórstwo
(1)
Wełna - przetwórstwo
(1)
Żywność - technologia
(1)
Gatunek
Poradniki
(1)
2 wyniki Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia Główna
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 66/69 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej