Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Poradniki i przewodniki
(1)
Status
available
(1)
Branch
Filia nr 2
(1)
Author
Maria Mileńko - HUGMUN Studio
(1)
Polan Andrzej
(1)
Rybarczyk Ina
(1)
Year
2020 - 2025
(1)
Time Period of Creation
2001-
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Desery
(1)
Kanapki i przekąski
(1)
Kolacja
(1)
Kulinaria
(1)
Obiad
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Genre/Form
Książka kucharska
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Domain
Kulinaria
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Do opracowania tej niezwykłej i bardzo oryginalnej książki kucharskiej zachęciło nas przeprowadzone razem z IPSOS badanie oraz raport na ich podstawie, który precyzyjnie opisuje, jak w ciągu ostatnich 25 lat zmieniły się preferencje smakowe i żywieniowe Polaków. Zauważyliśmy, że z jednej strony Polacy szukają nowych smaków, lubią odkrywać nowe potrawy, ale jednocześnie chcą spożywać również te dania, które znają z rodzinnych, tradycyjnych domów. Teraz, z udziałem wewnętrznych i zewnętrznych ekspertów żywieniowych i kulinarnych przygotowaliśmy pozycję zawierającą ponad 80 przepisów. /Powyższy opis pochodzi od wydawcy/.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
Filia nr 2
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
przeprowadzka
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again