148739
No cover
Brochure
In basket
Broszura [szt. 1] zawiera charakterystykę i przepisy kulinarne tradycyjnych podkarpackich produktów regionalnych oraz mapę podkarpackich smaków.
Availability:
DŻS
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. V.5 (1 egz.)
Notes:
General note
Wydruk publikacji w ramach projektu "Szlak podkarpackich smaków - aktywizacja środowisk lokalnych poprzez tworzenie grup liderów działających na rzecz rozwoju i promocji regionalnych produktów kulinarnych".
Summary, etc.
Streszczenie: Broszura [szt. 1] zawiera charakterystykę i przepisy kulinarne tradycyjnych podkarpackich produktów regionalnych oraz mapę podkarpackich smaków.
Funding information note
Sfinansowany przez Fundację Fundusz Współpracy ze środków programu Agro-Smak2 realizowanego na zlecenie Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again