148739
Brak okładki
Druk ulotny
W koszyku
Broszura [szt. 1] zawiera charakterystykę i przepisy kulinarne tradycyjnych podkarpackich produktów regionalnych oraz mapę podkarpackich smaków.
Status dostępności:
DŻS
O dostępność zapytaj w bibliotece: sygn. V.5 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wydruk publikacji w ramach projektu "Szlak podkarpackich smaków - aktywizacja środowisk lokalnych poprzez tworzenie grup liderów działających na rzecz rozwoju i promocji regionalnych produktów kulinarnych".
Adnotacja wyjaśniająca lub analiza wskazująca
Streszczenie: Broszura [szt. 1] zawiera charakterystykę i przepisy kulinarne tradycyjnych podkarpackich produktów regionalnych oraz mapę podkarpackich smaków.
Uwaga dotycząca finansowania
Sfinansowany przez Fundację Fundusz Współpracy ze środków programu Agro-Smak2 realizowanego na zlecenie Urzędu Komitetu Integracji Europejskiej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej